Kontakta oss här

Även släpvagnen behöver service med jämna intervaller, och det är något vi gärna hjälper till med. Vi reparerar och servar alla typer av släpvagnar från samtliga fabrikat. Reservdelar och orginaldelar har vi både till försäljning och vid våra reparationer samt renoveringar. När vi genomför service på din vagn går vi igenom alla viktiga punkter för att den ska vara trafiksäker och i bra skick. I vår välutrustade verkstad gör vi alla slags arbeten på släpvagnar. Du är välkommen med såväl stora som små jobb.

 

SLÄPVAGSSERVICE 

När vi genomför service på din vagn går vi igenom alla viktiga punkter för att den ska vara trafiksäker och i bra skick. 

*Demontering av bromstrummor, alla rörliga delar plockas bort och görs rent, smörjs upp och monteras tillbaka. Man kan nu inspektera bromsbackar och bromswire noggrannare och rekommendera byte vid behov. 
*Alla lyktor blir inspekterade invändigt för korrosion och sprayade med fuktavvisande medel. Lyktglasen blir även rengjorda invändigt.

*Kontroll och justering av bromssystem
*Smörjning av påskjutsenhet samt övriga leder
*Lämlåskontroll och smörjning
*Ljuskontroll och kontroll av elkabel
*Däcktryckskontroll
*Däckmönsterkontroll
*Kontroll av hjulbultar
*Allmän översyn

VID BYTE AV BROMSBACKAR, BROMWIRE, GLÖDLAMPOR ELLER LYKTGLAS, BETALAR KUNDEN FÖR RESERVDELARNA! 

 

PRISER:

Bromsad en axel 995 kr. inkl.moms

Bromsad två axlar 1.495 kr. inkl. moms

Obromsad 590 kr. inkl.moms

Reparation

Vi utför självklart även specifika reparationer på din släpvagn om du t.ex. fått nedslag från besiktningen eller helt enkelt vet att nåt är fel på släpvagnen. Vi hjälper även gärna till med ombesiktningen.

PRISER

520 kr. inkl moms i timmen

Gå till blocket butik släpvagnar

OBS! Betalningsmöjligheter är Swish, Bankdosa eller Kortbetalning. Även faktura går bra, men vi lämnar inte ut några varor innan betalning.

Vi erbjuder även Räntefri betalning 12-24 månader/alt. Avbetalning/Leasing 1-3 år.