Kontakta oss här

Trade it | Om oss

Handel med kvalitetsprodukter till förmånliga priser.

Trade It är ditt proffs när det gäller släpvagnar, trailers, tillbehör och bilar.


En ärlig handel varar längst.

Mångårig branscherfarenhet och stort kundfokus

Vi på Trade It är ytterst måna om våra kunder oavsett du handlar släpvagn, trailer eller kanske bil av oss. Det handlar för oss om att skapa en ärlig relation till våra kunder eftersom det är grunden till en framgångsrik handel. Vi har bedrivit handel med släpvagnar och tillbehör ända sedan 2001. Idag kan vi även räkna in bilar som en del av vår verksamhet. Med ett lager bestående av närmare 500 släpvagnar, båttrailers enreprenadsläp, boogiesläp och skåpsläp är vi en aktör att räkna med. Vi väljer omsorgsfullt ut vårt generösa utbud och garanterar våra kunder kvalitet till förmånliga priser.

Som proffs på släpvagnar välkomnar vi på Trade It alla funderingar och frågor gällande släpvagnar, bilar och tillbehör från kunder. Går du i tankar om att köpa en släpvagn till privat bruk? Eller behöver företaget köpa in entrerenadsläp? Ingen fara, hör bara av dig till oss på Trade It så ser vi till att hitta rätt produkt utifrån behov och önskemål. Du hittar oss i Linköping, men vi har även en webbshop där du kan hittar ett stort utbud av våra produkter. Utöver försäljning erbjuder vi även service och reparation. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka in en tid!

Entreprenad

Trade It har ett stort utbud av entreprenadsläpvagnar till företag inom flera områden och branscher. Hör av dig så berättar vi mer.

Prisvärt

Vi garanterar dig ett pris på din begagnade släpvagn som känns rimligt och rättfärdigat. Ärlighet varar längst!

Expertis

Trade It är proffs på släpvagnar alla kategorier. Vi hjälper gärna dig som kund att hitta rätt modell utifrån dina behov.

Service - Reparation

Utöver vår försäljning av släpvagnar erbjuder Trade It även reparation och service av släp och vagnar. Kontakta oss för mer information!

Trygghet

Vi på Trade It värnar om den ärliga dialogen med våra kunder. Du kan känna trygg när du gör affärer med oss.

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du har några frågor!
Gå till blocket butik släpvagnar

OBS! Betalningsmöjligheter är Swish, Bankdosa eller Kortbetalning. Även faktura går bra, men vi lämnar inte ut några varor innan betalning.

Vi erbjuder även Räntefri betalning 12-24 månader/alt. Avbetalning/Leasing 1-3 år.